Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - Jak zrobić Vipa za SMS?

GoldeNinja147

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam już mi wszystko wytłumaczyliscie jak sie wgrywa pluginy itd...

tylko teraz nie wiem jak zrobić żeby mógj nr tel był 4 cyfrowy bo gdyby ludzie kupowali vipy

to ja bym dostawał kase prosze o opisanie jak to zrobić 

Opublikowano

to tak się nie odbywa

po 1

musisz mieć ukończone 18 lat, aby zbijać na serwerze pieniądze (oczywiście wg prawa)

po 2

kupujesz hosting z itemshopem, tak konfigurujesz cenę przedmiot itp.

po 3

pamiętaj iż od 1 sierpnia obowiązuje EULA

po 4

masz jakieś pyt pisz

7096414143429001167232.png

Opublikowano

Ja**** ludzie ogarnijcie się te całe poj**** EULA do którego i tak nikt nie będzie się stosować i nie należy się tym martwić.

Zachowujecie się jak dzieci, które martwią się nie wiadomo czym jakimś porąbanym EULA..

Opublikowano

Non-Premium jest legalne.

Mojang kiedys pisal, ze Premium to tylko dodatek do gry... w kazdym launcherze byla widoczna lub ukryta opcja gry offline 

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Non-Premium jest legalne.

Mojang kiedys pisal, ze Premium to tylko dodatek do gry... w kazdym launcherze byla widoczna lub ukryta opcja gry offline 

Skoro jet legalne to czemu nie ma na stronie minecrafta launchera no premium? Opcja gry offline została stworzona do gry bez połączenia z internetem a nie do piracenia.

@top

Wystarczy, że najdziesz hosting udostępniający item shop. Jeżeli go będziesz miał to wystarczy stworzyć w nim ofertę. Jednam minusem tego jest to, że wszystkie pieniądze nie mogą być wypłacane. Jeżeli chciałabyś móc te pieniądze wypłacać to musisz na stronie serwera stworzyć item shop podpięty pod firmę umożliwiającą zarabianie na smsach premium np. dotpay.

@umotex12

Fiberhost jest jedynym hostingiem wypłacającym środki natomiast ja pisałem ogólnikowo.

Opublikowano

@topic

1. Albo hosting z itemshopem 

2. Albo własny napisany sklep z obsługą premium sms. np.: platnosci-online . pl ( nie trzeba mieć 18 ale wymagana jest zgoda rodziców)

@offtop

Co do non premium, mojang przymyka oko, ale oficjalnie jest nie legalne i mojang z tym "walczy" jest to zawarte w EULI (dotyczy całą społeczność minecraft). Po co by była opcja w silniku gry online-mode=false ? A na stronie tego nie dodadzą bo na czym zarobią ?

Pomogłem? Daj Like'a

:)

Opublikowano

Ja**** ludzie ogarnijcie się te całe poj**** EULA do którego i tak nikt nie będzie się stosować i nie należy się tym martwić.

Zachowujecie się jak dzieci, które martwią się nie wiadomo czym jakimś porąbanym EULA..

No i tacy ludzie to idioci.

To jest ich gra, nie dość, że ci dają w nią grać to jeszcze przychodzi taki cebulak i wyzywa. Ja prowadzę dość spory serwer (500 slotów) i nie mam żadnego itemshopu. Płace za niego z własnej kieszeni a nie "kupcie vipka, mam 10 latek i musicie mi serwer opłacić bo mamusia nie dała pieniążków".

No i tacy ludzie to idioci.

To jest ich gra, nie dość, że ci dają w nią grać to jeszcze przychodzi taki cebulak i wyzywa. Ja prowadzę dość spory serwer (500 slotów) i nie mam żadnego itemshopu. Płace za niego z własnej kieszeni a nie "kupcie vipka, mam 10 latek i musicie mi serwer opłacić bo mamusia nie dała pieniążków".

Opublikowano

Jeśli masz serwer na jakimś hostingu, Np. fiberhost, to powinna być opcja założenia itemshopu. Ale te pieniądze za vipa czy coś, są na twoim koncie, i możesz je wykorzystać tylko do opłacania serwera. Jeśli chcesz z tego mieć prawdziwe pieniądze to ogarnij homepay.pl

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

Eula, po co to wgl weszszlo ?

EULA była od samego początku istnienia minecrafta, teraz ją zmodyfikowali i przypomnieli o niej...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...